Eladó ház Noszvaj 220 nm
Eladó ház Noszvaj 220 nm
Eladó ház Noszvaj 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8165041
Referenciaszám: M282374
Frissítve: 3 napja

Noszvaj eladó családi ház 5+1 fél szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
431 819 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 630 Ft
Második évtől
401 454 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Heves megye, Noszvajon eladásra kínálunk egy kiváló állapotú, 220 m?-es, háromszintes, ÖRÖKPANORÁMÁS családi házat. Az ingatlan alagsorában egy világos és tágas szoba került kialakításra, melyből egy tároló nyílik, amit kis ráfordítással konyhává lehet átalakítani, illetve itt kapott helyet továbbá egy tusolóval ellátott fürdőszoba. A lakószintre érve egy tágas nappaliba lépünk, amely egy légtérben helyezkedik el a konyhával és az étkezővel, ezen a szinten található még egy fürdőszoba. Az emeleten két szoba, egy gardrób, egy fürdőszoba és egy tágas nappali dolgozósarokkal került kialakításra. Az épület 2005-ben teljes felújításon esett át: kicserélték a nyílászárókat és a vezetékrendszereket, új burkolatokat kapott, illetve a homlokzatot szigeteléssel látták el. A kert parkosított és automata öntözőrendszerrel telepített, a kerti pavilon pedig sütögetésre és főzésre, családi összejövetelekre kiválóan alkalmas. A melléképület 5 személyautó befogadására alkalmas, egy része téliesített. A két épület közötti részt a tulajdonosok térkővel borították, így minden évszakban jól járható. Az ingatlanból egyedi adottságainak köszönhet, hogy örökpanoráma tárul mind a három szinten. Kiválóan alkalmas több generációk összeköltözésére, nagycsaládosok számára, illetve az elhelyezkedése és az épület adottságainak köszönhetően vállalkozás számára. Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltették érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY