Eladó ház Nemesvámos 227 nm
Eladó ház Nemesvámos 227 nm
Eladó ház Nemesvámos 227 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8158988
Referenciaszám: 096601
Feltöltve: 11 napja

Nemesvámos eladó családi ház 3 szobás: 122 millió Ft

122 millió Ft
537 445 Ft/m²
227 m²
Alapterület
1750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 398 914 Ft
Második évtől
515 551 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nemesvámos "új" utcájában kínálunk eladásra, egy parasztház stílusban épített családi házat. Az ingatlan egy 1750m² bekerített, egyenes talajú telken található. Jelenlegi beépítettsége 13%. A 2008-ban épült tégla építésű ház, két részből áll. - elől egy 70 m²-es 1+2 szobás lakrésszel - a hátsó részében pedig egy 74 m²-es közel 4 m belmagasságú egybefüggő térrel +wc-tusolóval (ebből akár műhely, közösségi tér, vagy sportolásra alkalmas terem alakítható ki. Valamint egy nyitott 34 m² kocsiszín, amiből további nyári konyha, kialakítására van lehetőség. Az ingatlan nagy gondossággal épült, kiváló borovi fenyő (hőszigetelt) nyílászárókkal. Cserép héjazattal. Fűtéséről gáz kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, valamint a nappaliban elhelyezett minőségi kandallóval. A 7 cm-es bazaltgyapot szigetelés pedig tökéletes hőtartást biztosít. Tetőtere tovább gondolható, beépíthető. De az ingatlan beépíthetősége is bőven ad lehetőségeket. A település fiatalos, jól fejlődő, és a lakossága nyitott és befogadó. Bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, sportolási, vásárlási lehetőség illetve, a jó közlekedés biztosított. Az épületről külső fotókat szívesen küldök emailben. Megtekintése a hét minden napján.. előre egyeztetett időpontban lehetéséges. Forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszpincemelléképületkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY