Eladó ház Nárai 135 nm
Eladó ház Nárai 135 nm
Eladó ház Nárai 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8159297
Referenciaszám: HZ043859
Frissítve: 3 napja

Nárai eladó családi ház 4 szobás: 87,5 millió Ft

87,5 millió Ft
648 148 Ft/m²
135 m²
Alapterület
2136 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 286 107 Ft
Második évtől
369 760 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetes szépségű fa ház várja új lakóját!Eladó egy különleges, Nappali + 3 szobás, 132 nm-es lakóterű, könnyűszerkezetű borovi fenyőből épült faház Nárai község egyik csendes utcájában. Az ingatlan 3 terasszal, 3 WC-vel és 2 fürdőszobával rendelkezik, biztosítva ezzel a kényelmet és a praktikumot.A nyílászárók minőségi fa és műanyag anyagból készültek, alumínium redőnnyel vannak szerelve, így a nyugodt és zavartalan pihenés minden évszakban garantált.A fűtésről egy vízteres kandalló és klíma gondoskodik, amely kellemes hőmérsékletet biztosít akár a hidegebb, akár a melegebb napokon.Masszív 35cm vastag falai biztosítják a tökéletes komfortot és energiatakarékosságot. A födém is szigetelt a tető pedig zsindellyel fedett. Utcafrontról is külön megközelíthető egy helyiség, ami további háló, munka, vagy hobbi szobának is jól hasznosítható. A 2136 nm-es telken egy 25 nm-es könnyűszerkezetes garázsnak és egy 5 nm-es tárolónak is jutott hely, mely elegendő helyet kínál a járművek és kerti szerszámok tárolására. A kert többnyire parkosított, kisebb konyhakert került kialakításra, amit a fúrt kútból öntözhetünk. Ha ön a természet közelségét, a nyugalom és a kényelem érzését keresi a mindennapi életben, akkor ez a gerendaház tökéletes választás lehet. Fényviszonyainak köszönhetően egész nap világos, napfényes, ami pozitív hangulatot teremt a mindennapokban. Megtekintésért és további információért hívjon bizalommal!Ne feledje Vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Erkély:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kendi Anikó Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 562 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kendi Anikó Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 562 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY