Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8106910
Referenciaszám: HZ014575-4641037
Frissítve: ma

Nagyvázsony eladó családi ház 5 szobás: 114 millió Ft

114 millió Ft
456 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
301 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 372 756 Ft
Második évtől
481 745 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthon Varázslatos Kilátással Nagyvázsonyban! Álmodozol egy olyan otthonról, ahol minden reggel egy lenyűgöző kilátásra ébredhetsz? A válasz ott rejlik ebben az eladó, mesés otthonban, mely Nagyvázsony történelmi szívében várja új lakóit. 1. Bámulatos Kilátás: Ez a 250 nm-es, családi ház kínálja a leglélegzetelállítóbb panorámát a városka büszkeségére, a Nagyvázsonyi Várra. Egyedi teraszáról vagy hatalmas ablakain át minden lakójának lehetősége nyílik élvezni a várat és a környező hegyeket. 2. Tágas és Kényelmes Terek: Ez a csodálatos otthon nemcsak a kilátásban bővelkedik, de a tágas belső terekben is. Kényelmes nappali, modern konyha, több hálószoba és fürdőszoba biztosítja, hogy minden családtagja és vendége kényelmet és magánéletet élvezhessen. 3. Kifinomult Megjelenés és Kényelem: A ház stílusos és modern kialakítása azonnal magával ragadja az embert. A kényelmes berendezések, a minőségi anyagok és az átgondolt térkihasználás minden részletben érezhetővé teszi az otthonos és exkluzív légkört. 4. Ideális Elhelyezkedés: A Nagyvázsony központjában elhelyezkedő ingatlan könnyű hozzáférést biztosít a helyi kényelmi szolgáltatásokhoz, éttermekhez és látnivalókhoz. Ugyanakkor a környék csendes és békés, így a nyugalom és a pihenés is garantált. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy az élet minden napját egy varázslatos kilátással megkoronázva élje! Ha többet szeretne megtudni erről az elbűvölő otthonról, forduljon hozzánk még ma, és állítsa be saját időpontját a ház megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoshőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY