Eladó ház Nagyrada 71 nm
Eladó ház Nagyrada 71 nm
Eladó ház Nagyrada 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093493
Referenciaszám: HZ037612-4633530
Frissítve: 3 napja

Nagyrada eladó családi ház 3 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
407 042 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1393 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 497 Ft
Második évtől
122 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy hangulatos, részben felújított családi ház a festői környezetben fekvő Nagyrada szívében, Zala megyében. Az otthon 1960-ban épült, vegyes falazattal rendelkezik, mely megőrizte eredeti báját, miközben a modern kor igényeinek megfelelően a víz és villanyvezetékeket már felújították. A településen található ingatlan nem csak történelmi hangulatával, de napfényes tereivel is elvarázsolja az ide látogatókat. A családi ház cserépkályhával fűthető, mely meleg otthont biztosít a hideg téli napokon. Jelenleg a gázvezeték bevezetése folyamatban van, ami várhatóan augusztusban készül el, ezáltal tovább növeli az ingatlan kényelmét és értékét. A felújítások során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a modernizálás mellett megőrizzék az otthon melegét és egyediségét. Az ingatlan kertjébe; körte, alma, cseresznye, szilva fa, vadmálna és feketeeper bőséggel áll rendelkezésre, A ház mérete és elrendezése ideális választás lehet családoknak vagy azoknak, akik tágas, nyugodt környezetre vágynak.Zalakaros közelsége további remek lehetőség a kikapcsolódásra, valamint a 25 km távolsában lévő város, Nagykanizsa bevásárlás és kultúrális téren minden igényt kielégít.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
komfortoscsendesmelléképületredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY