Eladó ház Nagykozár 66 nm
Eladó ház Nagykozár 66 nm
Eladó ház Nagykozár 66 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8089525
Feltöltve: 2 hónapja

Nagykozár eladó családi ház 3 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
500 000 Ft/m²
66 m²
Alapterület
941 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mindig arról álmodott, hogy egy csendes, eldugott helyen fog lakni? Amikor felkel, kiül a parkosított előkertbe, hallgatja a madarak csicsergését, és a kávéja kortyolgatása közben figyeli, ahogy fodrozódik a kerti tó vize a benne kergetőző aranyhalak körül? Ezt az érzést adhatja Önnek az itt kínált ingatlan, amely Pécstól csak párszáz méterre lévő Nagykozáron, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található. A nappali + 2 hálószobás ház 2001-ben épült. Falazata tégla, aljzatszigetelése kitűnő. Nyílászárói fából készültek, burkolatai és fűtése viszont elavult, ezért a fűtési rendszer és a belső terek felújítást igényelnek. A helyiségek ideális elhelyezkedésének köszönhetően nagyobb átalakítás nélkül is egy igazán napfényes, kellemes otthont varázsolhat belőle, aki meglátja benne a fantáziát. További jellemzők: - telek: sík, 941 m2 - tetőtér beéíthető - meleg víz: villanybojler - fűtés: kályha, klíma, elektromos fali fűtőpanel - parkolás: jelenleg utcán, de adott a lehetőség az udvarra való behajtásra, garázs felállítására. Az ingatlan gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben - nagyjából 4 perc séta távolságban - buszmegálló, Coop, gyógyszertár, orvosi rendelő elérhető. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. További információkért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
G
gázvízcsatornakomfortoskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhamelléképületkábeltévéinternettelefonbútorozatlanalacsony közös költségvízórásakadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kis-Karácsony Zsuzsanna
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kis-Karácsony Zsuzsanna
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY