Eladó ház Nagykovácsi, Nagykovácsi - kertváros 260 nm
Eladó ház Nagykovácsi, Nagykovácsi - kertváros 260 nm
Eladó ház Nagykovácsi, Nagykovácsi - kertváros 260 nm
Hirdetéskód: 7560378
Referenciaszám: 12847
Frissítve: 2 napja

Nagykovácsi eladó családi ház 6 szobás: 285 millió Ft

285 millió Ft
1 096 154 Ft/m²
260 m²
Alapterület
670 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 931 890 Ft
Második évtől
1 204 362 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykovácsiban -panorámás - kertes családi ház eladó! A ház szerkezete Porotherm Xtherm téglából, 15 cm-es grafitos hőszigeteléssel épül. A nyílászárók 3 rétegű üveggel, antracit színű fa-alu kialakításúak, mindenhol távirányítású aluminium zsaluziával. A tető korcolt tőrtfehér aluminium fedésű. A házhoz 2 db fedett gépkocsi beálló tartozik elektromos autó töltőkkel, amely kérésre zárt, fűtött garázzsá is alakítható. Természetesen a ház külső és belső megjelenése, a tető fedése, a falak színe és burkolása is még szabadon változtatható. A pince szinten egy külön külső bejáratú, de természetesen belülről is megközelíthető lakrész épül saját fürdőszoba/wc-vel, amely wellness/training helységnek is használható, valamint itt kapott helyet a nagy tároló és a gépészeti/háztartási helység. A villa a földszinten nappali, konyha, étkező, vendégszoba/dolgozó és fürdő/wc kialakítású, az épület előtt egy 20 m2-es déli fekvésű, panorámás terasszal. Az emeleten 3 hálószoba, két fürdőszoba és egy hosszú gardrób folyosó található padlás tárolóval. A ház a legkorszerűbb gépészettel van ellátva, 8 kW napelem rendszer SolarEdge inverterrel (szaldós elszámolással), 13 kW hőszivattyús padló- és mennyezet hűtés/fűtés vagy fan-coil vagy inverteres klíma, riasztó, entalpiás szellőző berendezés és okos otthon előkészítés. Közel nulla energia felhasználású épület. A vételár tartalmazza a kerti szintek kialakítását termőfölddel, valamint 5 m Ft értékben ajándék konyha bútort, szaniter árukat és beltéri világító testeket, kapcsolókat, konnektorokat. A kertben egy ásott kút is található öntözésre és medence építésére, szauna elhelyezésére is van lehetőség. Belsőépítészünk megrendelésére komplett tervet készít a villa belső kialakítására a vevő által kívánt stílusban. Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal! Időpont egyeztetés után megtekinthető a kivitelezővel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázspanorámateraszpincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Longa Mária Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Longa Mária Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY