Eladó ház Nagykőrös 64 nm
Eladó ház Nagykőrös 64 nm
Eladó ház Nagykőrös 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8130499
Referenciaszám: H485184
Frissítve: 3 napja

Nagykőrös eladó családi ház 2 szobás: 7,8 millió Ft

7,8 millió Ft
121 875 Ft/m²
64 m²
Alapterület
282 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 504 Ft
Második évtől
32 961 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrösön belváros közeli felújítandó vagy bontandó családi házat kínálok megvételre. Nagykőrösön, családi házas környezetben kínálok megvételre egy kis családi házat. Elosztását tekintve: konyha, kettő külön nyíló szoba, fürdőszoba, kamra ,tároló helységekből áll. -telek mérete 282 nm -épület 84 nm -villany van. -Városi víz van. -Csatorna van. - melléképület Az ingatlan felújítandó!(bontandó) Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető, előzetes telefonos egyeztetést követően. Az Otthon Centrum teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! EL KELL ADNI SAJÁT INGATLANJÁT? Abban az esetben is készséggel állok a rendelkezésére! FIGYELEM! Az adatlap a megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságukért felelősséget nem tudunk vállalni! HITEL Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható! Érdemes tudni, hogy az Otthon Centrum több banknak is az egyik legnagyobb ügyfele, ezért nálunk kedvezőbb konstrukciókkal tud lakáshitelhez jutni, rövidebb időn belül! A hitelközvetítésünk ingyenes! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1903
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY