Eladó ház Nagykőrös 236 nm
Eladó ház Nagykőrös 236 nm
Eladó ház Nagykőrös 236 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7954099
Feltöltve: 5 hónapja

Nagykőrös eladó családi ház 6+3 fél szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
254 237 Ft/m²
236 m²
Alapterület
646 m²
Telek
6+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított, tégla családi ház, tágas terekkel és nagy terasszal. Egy jóelosztású családi házat kínálok eladásra az ingatlan keresők figyelmébe! Az ingatlan Nagykőrös belvárosában helyezkedik el , 646 m² telekkel rendelkezik, téglából építették, minőségi anyagból, szigetelése megtörtént. Elosztásának köszönhetően akár több generációs családnak is tökéletes! A két szintes családi házban, 250 m² hasznos alapterületen hat szoba került kialakításra, melyek külön nyílnak, ezért tökéletes életteret biztosít az ott lakóknak. Kényelmes belmagasságú tető térrel rendelkezik, melyben sarok kádas fürdőszoba, valamint négy szoba található, melyek laminált parketta borítást, a mennyezet lambériás burkolást kapott. Az erkélyről kellemes, nyugodt környezet tárul elénk. Az alsó szinten egy nagyobb, délre néző nappali, amerikai konyhás étkező, két szoba, fürdőszoba kapott helyet. Amennyiben kikapcsolódásra vágyik, akkor sem kell kimozdulni otthonából ,az edzőterem és egy finn szauna tökéletes megoldást nyújthat a család minden tagjának, ahol kialakításra került még egy tároló és fürdőszoba is. Fa nyílászárók, hőszigetelt üveggel, redőnyel. A családi-baráti összejövetelek, kikapcsolódás ideális helyszíne lehet a hatalmas 53 m² fedett terasz, mely előtt gyönyörű örök zöldek találhatóak. A nyári napokon klíma biztosítja a kellemes, hőérzetet. Az Otthon biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik. A gépjárművek részére egy 62 m² fedett garázs biztosít helyet. A kényelmet elektromos kapu is szolgálja. Komoly érdeklődés esetén, várom jelentkezését, az ország legismertebb Ingatlanközvetítő hálózat tagjaként! Az információk a megbizótol származnak! Ha hitelre van szüksége, irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bank független hitel tanácsadással várjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
8 m²
Terasz:
53 m²
Energetikai besorolás:
GG (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
villanyösszkomfortosgarázskertjó beosztásújó közlekedésűkonditeremamerikai konyhaerkélyteraszmelléképülethőszigeteltredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fodorné Bekő Mónika
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fodorné Bekő Mónika
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY