Eladó ház Nagykőrös 62 nm
Eladó ház Nagykőrös 62 nm
Eladó ház Nagykőrös 62 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7595331
Frissítve: 1 éve

Nagykőrös eladó családi ház 2 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
395 161 Ft/m²
62 m²
Alapterület
390 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 110 Ft
Második évtől
103 533 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrös belvárosához közel, egy csendes kis zsákutcában található szépen felújított kis családiház. Előszoba, konyha + étkező, főző fülke, fürdőszoba+wc, továbbá két külön nyíló szoba és közlekedő helyiségek kerültek kialakításra. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20 m garázs, és egy nyitott autóbeálló, ami tárolóként is használható igény szerint. Az ingatlant rendezett, de nem parkosított udvar jellemzi. Per- és tehermentes, önálló helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan. Igény szerint a vételár részét képezheti, a jelenleg az ingatlanban található újszerű bútorok! 2020-ban a felújításkor - új cserép - 5 cm homlokzat szigetelés - 5 cm belső szigetelés (gipszkarton borítás) - új fa tető szerkezet - új külső, belső műanyag nyílászárók - új klíma - új villany vezeték - új vízvezeték hálózat - új fürdőszoba - új padlózat felújítása történt. Ajánlom figyelmébe mindazoknak akik olyan otthont keresnek, ahol már nem kell bajlódni a felújítással, hiszen ide egy tisztasági festés után azonnal beköltözhet! A közelben bölcsőde, óvoda, iskola , gyógyszertár 400 m, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló a közelben megtalálható! Az ingatlan a városnak alapvetően csendes, családi házakkal tarkított részén helyezkedik el. Előzetes, telefonos egyeztetés után az ingatlan a hét bármelyik napján, személyesen is megtekinthető! Elsősorban készpénzes ügyfelek jelentkezését várjuk, a tulajdonos nem tud várni a hitel folyósításra! Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia saját ingatlanát, készséggel állok rendelkezésére! Az Otthon Centrum teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállógarázskertjó közlekedésűcsendesétkezőkamrabútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodorné Bekő Mónika Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY