Eladó ház Nagykáta 60 nm
Eladó ház Nagykáta 60 nm
Eladó ház Nagykáta 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8170155
Referenciaszám: M282497
Frissítve: 3 napja

Nagykáta eladó családi ház 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
533 334 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1305 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 633 Ft
Második évtől
135 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 60 km-re, Pest vármegyében, Nagykátán 60 nm-es azonnal költözhető, teljesen felújított családi ház eladó. A beton alapzatú, tégla falazatú ingatlan egy 1305 nm-es telken helyezkedik el. A házban két szoba, nappali/konyha/étkező, és egy fürdő/wc található. Az otthon melegéről hűtő-fűtő klíma gondoskodik. 2024-BEN TÖRTÉNT FELÚJÍTÁSOK: - új hőszigetelt ablakok - új műanyag bejárati ajtó - új réz villanyhálózat (32A) - új kapcsolók, konnektorok - teljesen új vízhálózat - új fürdőszoba épített zuhanyzóval - új burkolatok az egész házban (szobákban lamináltpadló, a többi helyiség járólapos) - új minőségi fóliás beltéri ajtók - teljesen új tetőszerkezet: új szarufák, új lécezés, új tetőfólia, új Bramac antracit betoncserép, új ereszcsatorna - 10 cm hőszigetelés a falon, 5 cm hőszigetelés a lábazaton Minden felújítás megtörtént. Vasúttállomás pár perc alatt megközelíthető autóval, ahonnan 50 perc alatt beérünk a Ketelti-pályaudvarra. Autóval Budapest a 31-es főúton és az M4-es autópályán is könnyen megközelíthető. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlanmegvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt! Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY