Eladó ház Nagykanizsa 135 nm
Eladó ház Nagykanizsa 135 nm
Eladó ház Nagykanizsa 135 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7256251
Referenciaszám: HZ051939
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 4 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
243 704 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 576 Ft
Második évtől
139 030 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált, nagyon kedvezményes áron! A belváros szívében, mégis  nagyon csendes, nyugodt környezetben eladó egy 103 m2 alapterületű ház saját belső udvarral, külső szemlélődők elől elzárt területtel. A jelenlegi tulajdonos épített  2 melléképületet is, az egyik most műhelyként funkcionál, a másik különálló épület  oktatási célra lett kialakítva.A ház az 1960 -években épült, majd 2020- ban teljes felújításon esett át. Ez alatt  értendő az ÚJ  VÍZVEZETÉK, VÍLLANY, GÁZ, valamint a SZIGETELÉS is! Az így kívül-belül  teljesen megújult épület és a két különálló melléképület minden igénynek megfelel. Akár oktatási, akár lakhatási célra szeretné az új tulajdonos, nagyon kis ráfordítással megoldható.Ahogy belépünk a főépületbe egy tágas folyosót láthatunk. Innen érkezünk a konyha-étkezőbe, melyből két egybe nyíló kisebb és egy különálló nagy szoba fogad minket. A fürdőszoba nagy terű, teljesen új, mennyezetig gyönyörű hidegburkolattal díszítve. A ház belső kialakítására az egyedi, átgondolt tervezés, kiváló minőségű anyagok használata, igényes kivitelezés jellemző. Az udvaron csendes, nyugodt  terület várja a pihenésre,  bográcsozásra, kikapcsolódásra vágyókat.Tisztelettel várjuk a hívásaikat, előre egyeztetett időpontban megmutatjuk Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY