Eladó ház Nagykanizsa, Szabadhegy 95 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Szabadhegy 95 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Szabadhegy 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8015914
Referenciaszám: 3598_csaszi
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 3 szobás: 59,8 millió Ft

59,8 millió Ft
629 474 Ft/m²
95 m²
Alapterület
2250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 533 Ft
Második évtől
252 705 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa, Szabadhegyi városrészében eladó egy rendezett, jó állapotú, karbantartott 95 m2-es, nappali + konyhás, 3 szobás családi ház, különálló 30 m2-es, 1 szobás, komfortos lakrésszel, körbekerített 2250 m2- es parkosított, gyümölcsfákkal beültetett, gondozott, egyenes telekkel. Az egyszintes ingatlan beton alapra, tégla falazattal épült. 1999-ben átalakították, bővítették a házat, 8 cm vastag hungarocell szigetelést, a tetőhéjazat cserepes lemez fedést kapott. A nyílászárókat a nappali kivételével mindenhol redőnnyel felszerelt, szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászáróra cserélték. A fa tüzeléses kazán mellé 2013-ban cirkó gáz kazánt szereltek. A komfortérzetet növeli, illetve a fűtési lehetőségeket bővíti a nappaliba épített nagy padkás cserépkályha. Az épületben jelentős korszerűsítés is ekkor történt. Az ingatlan egyszintes, egy nagyobb méretű fedett teraszról közelíthető meg a tágas, D-i és Ny-i tájolású nappali étkezővel, közvetlen kapcsolatban a külön kamrával rendelkező konyhával. A nappaliból nyílik az egyik D-i tájolású hálószoba. A boltívvel elválasztott lakóelőtérből nyílik még kettő, külön bejáratú hálószoba, a fürdőszoba és a wc. A lakóépülethez közvetlenül kapcsolódik a száraz, boltíves pince és a garázs. Ezután következnek a jó állapotú tárolásra alkalmas melléképületek. A komfortos "Kis ház", 10 éve került kialakításra, aminek a helyiségei: konyha, szoba, zuhanyzó + Wc. Az udvar körbekerített, gondozott, két részre osztott. Az első részben helyezkedik el a lakóház, a "kis ház" és a melléképületek, valamint egy ásott kút. A másik udvar füves, gyümölcsfákkal, van betelepítve. Ajánlani tudom az ingatlant olyan érdeklődőknek, akik a város zaja helyett a madárcsicsergést választják. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 18 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY