Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa 245 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa 245 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa 245 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7676181
Referenciaszám: 131931
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 4 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
469 388 Ft/m²
245 m²
Alapterület
1175 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 026 Ft
Második évtől
485 971 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa csendes, közkedvelt, kertvárosi részén, a Miklósfai városrészben vált eladóvá ez az igényes kialakítású, tágas több szinttel rendelkező családi ház. A közel 1200 nm nagyságú gondozott, parkosított területen, a lakóépületen kívül egy akár állandó lakhatásra is kialakítható, 134m2-es műhely is helyet kapott. A műhely saját egyedi fűtéssel, és fürdőszobával is rendelkezik. ( Lehetőség szerint beltéri medence is kialakítható) A területre való bejutás, elektromos kapun keresztül megoldott. A lakók biztonságát mind a lakrészben felszerelt riasztóegység és az udvaron elhelyezett, kültéri speciális riasztórendszer biztosítja. Az udvarban a gyalogos illetve a gépkocsi közlekedésre térkőburkolat került lerakásra. Az ingatlan jelenleg is remek állapotnak örvend a tulajdonosok gondos munkájának és folyamatos karbantartásának köszönhetően. Az ingatlanban és a műhelyben is 3 fázisú erősáram lett kialakítva. A teljes vízhálózat, víz lágyító rendszerrel lett felszerelve. A külső nyílászárók fából készültek duplahőszigetelt üveggel, valamint a beltéri ajtók is fa profilszerkezetűek, hőszigeteltek. Az ablakok egyedileg gyártott, fa árnyékoló spalettával felszereltek. A lakóépület 5 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A felső szinti szobák klímával felszereltek. A helyiségek fűtését cirkó kazán végzi radiátorok segítségével. Az ingatlan helyiségei: a szuterén szinten tágas garázs, mosókonyha, kamra, előtér, előszoba. A földszinten egy tágas nappali, konyha étkezővel, egy teljes értékű szoba, szintén tágas előszoba, fürdőszoba, wc, közlekedő, míg az emeleten 2 teljes értékű szoba, fürdőszoba, wc, erkély, közlekedő található. A családi ház kiváló lehetőség egy kertvárosi élet kialakítására, közvetlen Nagykanizsa város határán. Ezen ingatlan akár nagyobb családok számára akár vállalkozni vágyoknak is nagyszerű életteret biztosíthat. Ezt az ingatlant tényleg érdemes személyesen is megtekinteni! Az ingatlan 2022. októberétől költözhető! Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyhaerkélyteraszmelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY