Eladó ház Nagykanizsa, Kisfakos 170 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Kisfakos 170 nm
Eladó ház Nagykanizsa, Kisfakos 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140672
Referenciaszám: H483610-4624983
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 3 szobás: 94,41 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
94,41 millió Ft
555 324 Ft/m²
239 000 EUR
1 405,88 EUR/m²
170 m²
Alapterület
8285 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
Nagyon jó lehetőség gazdálkodni vágyóknak, önellátóknak és azoknak, akik csak elvonultan a természetközelben szeretnének élni. Parkosított környezetben, nagy, faállománnyal, gyümölcsfákkal (dió, körte, alma, cseresznye, szőlő, egres) és egy álomszép családi ház kíséretében, kellemes környéken kínálom megvételre ezt az ingatlant. A csendes elhelyezkedés ellenére 10-15 percre van Zala megye délnyugati részén fekvő Nagykanizsa központja, ahol minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges. A jól ismert zalakarosi termálfürdő is körülbelül 20 perc alatt elérhető. Az ingatlan a városon kívüli kis faluban, Kisfakoson található egy csendes kis utca végén, amely a környező erdőbe vezet, ahonnan 20 perc sétával a gyönyörű nagykanizsai Csónakázó-tóhoz lehet eljutni. Maga az ingatlan 3 helyrajzi számon helyezkedik el és összesen 8285m2-es területtel rendelkezik. - a lakóház (brutto 175m2) és a garázs (22m2) az utcafront felől helyezkedik el - majd enyhe lejtőn lefelé következik a parkosított udvar az öreg fákkal - számos bekerített terület és karám csirkéknek, libáknak, kutyáknak stb - veteményeskertnek alkalmas terület - kis szőlőültetvény fiatal szőlővel - a nagy fűz alatt egy rét, ahol lazíthatunk és lustálkodhatunk - nagy, bekerített rét birkák számára, saját istállóval (3 fiatal állat átvehető) - nagy terület szénakészítésre és ez a terület lovak tartására is ideális lenne, ide gond nélkül lehet istállót építeni - és nem utolsó sorban a saját erdő, amely elegendő fával rendelkezik a következő néhány évre - víz, villany (25 Amper), csatorna bekötve, gáz nincs De most a házhoz: A vidéki ház eredetileg 1969-ben épült, majd 2018-ban teljes körűen fel lett újítva, végül 2022-ben a nappalit egy további bővítéssel alakították ki. Új víz, villanyvezetékek, 8cm-es grafitos homlokzati szigetelés, cserepes lemeztető. Új műanyag szigetelt, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt nyílászárók. A ház tökéletes állapotban van, ide tényleg csak be kell költözni. Helyiségek: - előszoba - 2 hálószoba - fürdő-wc - nagy üvegfelülettel rendelkező déli tájolású tágas nappali - nagy étkező-konyha és kamra - A ház egy része alatt pince található, ahol a központi fűtést szolgáló 3 éves vegyestüzelésű kazán is helyet kapott. - műhely Minden szoba klimatizált, a ház videókamerás megfigyelő rendszerrel kiépített. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY