Eladó ház Nagykálló 50 nm
Eladó ház Nagykálló 50 nm
Eladó ház Nagykálló 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131955
Referenciaszám: 317412
Frissítve: 3 napja

Nagykálló eladó családi ház 2 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
480 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
691 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 475 Ft
Második évtől
101 420 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykálló csendes, aszfaltozott utcájában, a belvárostól gyalogosan 10 percre, eladó maximálisan felújított Amerikai konyha-nappali+1 szobás családi ház, melynek a rezsiköltsége szinte 0 Ft. MÉRET: 50 m2 + 24 m2-es tároló + 3 m2-es kinti tároló Telek: 621 m2, melynek egy része nagyon szépen füvesített FŰTÉS: elektromos fűtőpanelek minden helyiségben + klímás hűtés - fűtés AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 2023-as maximális felújítás, új vezetékek, fűtésrendszer, burkolatok, festés, külső színezés stb. Ide csak költözni kell! Vegyes falazatú (tégla és vályog) családi ház. Műanyag nyílászárós, melyek 3 éve kerültek beépítésre. A tető - lemezzel fedett. HELYISÉGEK: Nappali-konyha + 1 szoba, fürdőszoba és külön helyiségben WC), kamra, nagy méretű tároló. EXTRÁK: 2023-ban Napelem rendszer került telepítésre a házra, s ezáltal a rezsi gyakorlatilag 0 Ft. Nyíregyháza belváros 20 perc, autópálya autóval 5 perc. Az ingatlan nagyon jó választás lehet fiatal pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt. Tehermentes, s akár azonnal költözhető. Hitelt, Babaváró támogatást szeretne az ingatlan megvásárlásához? Független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen. Ha családi ház vásárlását tervezi, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, hívjon minél előbb és nézzük meg együtt ezt a nagyszerű ingatlant! Ha bármilyen egyéb információra van szüksége az keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY