Eladó ház Múcsony 77 nm
Eladó ház Múcsony 77 nm
Eladó ház Múcsony 77 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8144725
Referenciaszám: 000374
Frissítve: 1 napja

Múcsony eladó családi ház 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
219 481 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2222 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 259 Ft
Második évtől
71 417 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000374 Árcsökkenés!! Kazincbarcika mellett, Múcsony főutcáján, részben felújított 77 m2-es, tornácos ház, 2222 m2 telekkel eladó!! A kőből és vályogból épült ház saroktelken helyezkedik el. Közművek: hálózati vízre csatlakoztatva van, háromfázisú áram illetve vezérelt áram van amelyről a villanybojler üzemel, a szennyvíz derítőbe ürül, gázcsonk a portán belül van. A villamos hálózat felújított. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a fűtőtestek lapradiátorok. A belső tereket a felújítás folyamán minőségi anyagok felhasználásával igényesen átalakították. Az amerikai konyhás nagy nappaliban konyhasziget lett kialakítva. Az abalakok és a bejárati ajtó műanyagra lett cserélve. Az aljzatburkolat járólap és laminált padló. A lakás elosztását tekintse meg a mellékelt méretarányos alaprajzon! A köroszlopos tornác 20 m2, aljzata járólappal burkolt. A ház alatt egy szuterén (22.7 m2) és egy pince(17.2 m2) helyiség van, mindkét helyiség falazata kő illetve betonfödémes. A szuterén belmagassága 2 m, jelenleg kazánházként funkcionál, de lakóhelyiséggé is átalakítható. A házhoz szervesen csatlakozik egy kő-tégla építésű 48 m2 területű istálló. Az első udvarrész a ház vonaláig betonozott , a szomszéd felé örökzöld tujasor díszíti a teret. A hátsó udvar nincs fásítva, igény esetén konyhakertté lehet alakítani . Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY