Eladó ház Mosonudvar 180 nm
Eladó ház Mosonudvar 180 nm
Eladó ház Mosonudvar 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7603142
Referenciaszám: HZ027821
Frissítve: 3 napja

Mosonudvar eladó családi ház 3 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
349 444 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1089 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 670 Ft
Második évtől
265 805 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődők!Nagyon kedvező áron családiház eladó! Mosonmagyaróvártól pár km-re (5) az autópálya felhajtótól néhány percre, elhelyezkedő Mosonudvaron megvételre kínálunk, egy 1990-ben épült, téglaépítésű családiházat. Az ingatlan kétszintes, az alsó szinten, 2 szoba, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség található. A felső szint, 2 szoba és egy fürdőszoba kialakítására alkalmas, amit az új tulajdonos igénye szerint készíthet el. Jelen állapota, szerkezetkész. A lakás burkolata, parketta, járólap, szőnyeg. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A ház melegéről kétfajta fűtéstechnika gondoskodik radiátoros hőleadással. A ház alápincézett, a 90nm-es pincében kapott helyet az egyedi villany tüzelésűkazán, de még a vegyestüzelésű kazán is használható, illetve van egy nagy tároló és egy garázs is. A rendezett 1100nm-es zöld kertben, elhelyezésre került, egy különálló 80 négyzetméteres téglaház, amibe be van vezetve a víz és a villany.Rengeteg lehetőséget nyújt az ingatlan akár kétgeneráció részére, avagy vállalkozásra is alkalmas.Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jancsurák Tünde Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jancsurák Tünde Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY