Eladó ház Monorierdő 71 nm
Eladó ház Monorierdő 71 nm
Eladó ház Monorierdő 71 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8119887
Referenciaszám: H485126
Frissítve: 1 napja

Monorierdő eladó családi ház 3 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
415 493 Ft/m²
71 m²
Alapterület
520 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítandó családi ház Monorierdőn! Eladó egy 72 négyzetméteres, 3 szobás ingatlan 520 négyzetméteres telken. A csendes mellékutcában található ház jó szomszédokkal, közel a központhoz és a közlekedéshez. Az épület a 1980-as években épült téglából fa födémmel. Jelenleg a csatorna és a villany van bevezetve, míg a gáz és a víz az utcában található. A vízellátást fúrt kút biztosítja, a fűtést pedig a szobákban lévő vegyes tüzelésű kályhák látják el. Két éve került felszerelésre egy hűtő-fűtő klíma, mely csak a nagyobbik szobában lett kialakítva. A nyílászárók fából vannak, műanyag redőnyökkel felszerelve. Az áram 3x16 Amper. A vételár tartalmazza a tető felújításához szükséges tetőcserepet és a tetőlécet, amelyeket már a tulajdonos beszerezett korábban. Az ingatlan minden tekintetben felújításra és korszerűsítésre szorul. A közlekedés kiváló, a vasútállomás és buszmegálló mindössze 15 perc sétára található. Az infrastruktúra kiváló, minden életkörülményhez szükséges intézmény pár percen belül elérhető. Budapest mindössze fél óra távolságra van. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY