Eladó ház Monor 124 nm
Eladó ház Monor 124 nm
Eladó ház Monor 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8160454
Referenciaszám: HZ047305
Frissítve: 1 napja

Monor eladó családi ház 4+1 fél szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
523 387 Ft/m²
124 m²
Alapterület
787 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 209 Ft
Második évtől
274 256 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Monor egyik csendes részén lévő otthona legyen. Várjuk jelentkezését, hogy megmutathassuk, miért éppen ez az ingatlan lehet az, amire Ön és családja mindig is vágyott! Monor dinamikusan fejlődő település Pest megyében, ami remek lehetőséget kínál mindazoknak, akik a nyüzsgő városi élet közelében, mégis nyugodt, családias környezetben szeretnének élni. A város kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így Budapest könnyen és gyorsan elérhető. A településen minden megtalálható, ami a mindennapok kényelméhez szükséges - üzletek, oktatási intézmények, orvosi rendelő és sportolási lehetőségek.A ház a 90-es években épült 124 m2-es családi ház.. Az ingatlan 787 m2-es telken található .Dél -keleti fekvésű.. Földszint 70m2, beépített padlástere43.9m2 + erkély 3m2, valamint 13m2  pince. Falazata- B 30-as tégla,-10cm-es Dryvit szigeteléssel. Műanyag nyílászárók  + beépített szúnyoghálóval., az emeleten vegyes / fa és műanyag/. A vízellátást Fúrt kút.  adja Radiátoros fűtés, amit elektromos  kazànból nyer. Csatornázott. Ingyenes gáz bekötési lehetőség.3 kèményéből,  csak 1 van használatban , amire a cserèpkàlyha van rákötve, de ezáltal több fűtési lehetőség is biztosított. A parkolás zárt garázsban  adott, melyhez még 2 tároló helység is tartozik, összesen 25,m2. Ez a kivételes ingatlan ideális választás számára, ha a Pest megyei életforma vonzza, de nem akar lemondani a nyugodt környezetről és a város közelségéről sem. A lakás átgondolt alaprajza és modern kialakítása maximális kényelmet garantál, miközben a téglaépítés hosszú távon biztosítja az ingatlan értékállóságát. Álomotthonra vágyik? Ne keressen tovább! Eladó egy lenyűgöző, téglaépítésű lakás Monoron, amely 64 900 000 HUF vételárral várja új tulajdonosát. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1996
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY