Eladó ház Monor 53 nm
Eladó ház Monor 53 nm
Eladó ház Monor 53 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8156234
Referenciaszám: HZ098913-4652009
Frissítve: ma

Monor eladó családi ház 2 szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
698 113 Ft/m²
53 m²
Alapterület
1047 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 982 Ft
Második évtől
156 356 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MONORON, NAGYON JÓ KÖRNYÉKEN, csendes, hangulatos utcában ELADÓ egy kellemes beosztású, 53 nm-es KIS HÁZ, NAGY TELEKKEL! Tökéletes választás egyedülállóknak, pároknak, akár állandó lakóingatlannak, akár hétvégi háznak. Az utcafrontos ház kapujából a bejárati ajtóig, egy nagyon praktikus fedett teraszon keresztül jutunk el. A vegyes falazatú házban az előszobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és a mellékhelyiség, valamint az L alakú amerikai konyhás nappali. A nagy méretű hálószobába a nappaliból tudunk belépni. A tető pár éve felújításon esett át, a hálószoba, konyha, nappali ablakai műanyagra lettek cserélve csakúgy mint a bejárati ajtó. Az összközműves ház további felújítása az új tulajdonosra vár. Az 1047nm-es különleges hangulatú telken található egy 15nm-es melléképület, - melyben kialakítható egy nyári konyha - illetve további melléképületek, amik tárolásra illetve állattartásra egyaránt alkalmasak lehetnek. A nagy telek lehetőséget biztosít állattartásra, kertészkedésre, gyümölcsfák telepítésére, veteményes kialakítására - melyeket a fúrt kútból lehet öntözni -, illetve pihenő/sütögetőrész létrehozására. Az alapok adottak, fantáziával és egy kis munkával itt mindenki ki tudja alakítani a számára legmegfelelőbb életteret! Monor Budapesttől 30km-re DK-re található rohamosan fejlődő város Pest vármegyében. A városban minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges. Megközelítése kiváló, közvetlen autóbusz járat Budapestre az Örs vezér terére, vonattal a Nyugati pályaudvar kb 40perc, autóval a 4-es főút, és az M4es autóút kínál alternatívát, melyen szintén 15perc alatt elérhetjük a fővárost. A városban több taxi társaság is üzemel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög-Bodon Ottilia Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 124 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög-Bodon Ottilia Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 124 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY