Eladó ház Molnári 100 nm
Eladó ház Molnári 100 nm
Eladó ház Molnári 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8164591
Referenciaszám: H487298
Frissítve: 4 napja

Molnári eladó családi ház 4 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
259 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
6165 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Molnári, -Zala vármegyében- Nagykanizsától 16 km-re, Letenyétől mindössze 10 km-re található. 1 km-re a Mura folyótól, amely itt határfolyó Magyarország és Horvátország között. Szlovénia 20 km-en belül elérhető. A szomszédos Murakeresztúron vasútvonal halad át, így vonattal utazóknak is ideális a település. Ebben a csendes, nyugodt, kellemes környezetben kínálom megvételre az alábbi megóvott állapotú, gazdálkodásra is alkalmas családi házat az alábbi paraméterekkel. Az ingatlan jellemzői: - 102 m2 nettó alapterületű -1962-ben épült beton alapra, tégla falazattal, cserép tetővel - az ingatlan megóvott állapotú, jelen állapotában is lakható, de korszerűsítést követően csodaszép modern otthonná tehető - elrendezését tekintve kiváló, amely optimális méretű, de igény esetén könnyen alakítható, formálható - helyiségek: 3 hálószoba, nappali, konyha, étkező, fürdő-WC, kamra, előszoba, terasz - a ház alatt 10 m2 pince is található - ablakok fa szerkezetűek, rolóval felszereltek, teraszon fém szerkezetű - víz, villany, gáz, csatorna bevezetésre került - fűtése gázkonvektoros, konyhában sparhelt is biztosítja a főzést és a meleget, étkezőben öntöttvas kályha funkció is rendelkezésre áll - CSOK, HITEL igényelhető az ingatlanra, melyet bankfüggetlen szakértőnk ingyenesen bonyolít irodánkban A telek 6165 m2 nagyságú, melynek első részén melléképület, garázs, udvar kapott helyet, illetve a gyümölcsfák nagy része is itt található, pl. dió, barack, meggy, málna stb. További részén gazdasági épületek kaptak helyet, mely teljesen körbe kerített. A telek további része szántó, jelenleg bérművelésben hasznosított. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1962
Terasz:
10,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY