Eladó ház Mohács 227 nm
Eladó ház Mohács 227 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7682937
Referenciaszám: 372_sri
Frissítve: 17 napja

Mohács eladó családi ház 3 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
550 661 Ft/m²
227 m²
Alapterület
1068 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes befektetési lehetőség Mohácson! Eladásra kínálunk egy kivételes adottságokkal rendelkező családi házat Mohács főutcáján, amely két üzlethelyiséggel rendelkezik. Az ingatlan ideális választás befektetőknek és vállalkozóknak, akik kiemelkedő adottságokkal rendelkező ingatlant keresnek. Az ingatlan főbb jellemzői: • Teljes körű felújítás: Az ingatlan összes nyílászáróját műanyagra cserélték, valamint a víz-, áram- és fűtésrendszer is korszerűsítve lett. • Tágas kialakítás: A házban 2 üzlethelyiség, folyosó-közlekedő, 2 wc, 2 fürdőszoba, konyha, étkező, kamra, valamint 3 hálószoba található. A lakórész mérete 127 m², a két üzlethelyiség összesen 100 m². • Modern fűtési rendszerek: Hőszivattyús fűtésrendszer fan-coil radiátorokkal és 5 db hűtő-fűtő klímával, valamint egy faelgázosító kazán biztosítja az optimális hőmérsékletet. • Kiváló kültéri kialakítás: Nagy udvar, kocsi beálló, pince, melléképületek, garázs, kerti pavilon és kerti tó is tartozik az ingatlanhoz. • Fejlett biztonsági rendszer: Digitális kamerarendszer gondoskodik az ingatlan védelméről. • Fenntartható energiaellátás: A teljes áramellátást és a hűtés-fűtést napelemek biztosítják. Egyedi előnyök: • Tehermentes ingatlan: Az ingatlan tehermentes, egyetlen tulajdonosa van. • Stratégiai elhelyezkedés: Mohács főutcáján található, ahol a nagy gyalogosforgalom biztosítja az üzlethelyiségek sikeres működését. Ne hagyja ki! Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál befektetőknek és vállalkozóknak egyaránt. Jöjjön el, és tekintse meg személyesen ezt a páratlan adottságokkal rendelkező ingatlant! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy további információkat kapjon és megszervezzük a helyszíni megtekintést!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY