Eladó ház Mogyoród 137 nm
Eladó ház Mogyoród 137 nm
Eladó ház Mogyoród 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7707479
Referenciaszám: H465844
Frissítve: 1 napja

Mogyoród eladó családi ház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
692 701 Ft/m²
137 m²
Alapterület
1005 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 303 Ft
Második évtől
401 031 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mogyoródon aszfaltos mellékutcában kínálunk megvásárlásra egy önálló családi házat nagy méretű, 1005 nm-es két utcára nyíló telekkel. Az ingatlan kiváló lehetőség lakhatásra és telephelynek egyaránt, mivel a telek hátsó részen egy 70 nm-es fűthető, szigetelt raktár épület található, melybe a víz, villany és a csatorna is be van vezetve. Itt egy iroda konténer is helyet kapott, mely szinten összközműves. A hátsó utcáról teherautóval is megközelíthető a hátsó telephely. Ezen kívül található még a telken egy 30 nm-es összközműves kis ház, mely felújítás után egy különálló lakás, iroda stb. lehet. A családi ház 2006-ban épült, cserép fedéssel, dryvit szigeteléssel. Belső elosztása a mai modern igényeket maximálisan kielégíti. A földszinten tágas, világos nappali, terasz kapcsolatos konyha-étkező, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba, nagy garázs kapott helyet. A kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 3 nagy szoba, egy nagy fürdőszoba és egy bebútorozott gardrób került kialakításra. A konyha- étkezőből nyílik a hatalmas fedett terasz, ahol egy nyári konyha is található ( vizes blokk itt is van). A terasz alatti pincében bőven van tárolási lehetőség. A ház előtti térkövezett területen több autó is elfér. A kertben egy épített, fedett szaletli épült kemencével. A házban a fűtést gázüzemű kombi cirkó biztosítja, de rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is. Műanyag nyílászárók, szép burkolatok, szaniterek. Az ingatlan jó állapotú, felújítás nélkül költözhető. Az utcai és a hátsó kapu is elektromos.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Zoltánné Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Zoltánné Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY