Eladó ház Miskolc, Bulgárföld 150 nm
Eladó ház Miskolc, Bulgárföld 150 nm
Eladó ház Miskolc, Bulgárföld 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8178145
Feltöltve: 17 napja

Miskolc eladó családi ház 5+1 fél szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
666 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
712 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 326 652 Ft
Második évtől
422 161 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EXKLUZÍV, egyedi tervezésű CSALÁDI OTTHON ELADÓ, AHOL NAPONTA MEGPIHENHETSZ! Nézegesd csak végig a fotókat!!! Ugye, nem tudod eldönteni, hogy lakberendezési magazint lapozol vagy valóban létezik ilyen kivitel? Kreativitás, elegancia, élhető terek és praktikum jellemzi ezt a 150 nm alapterületű, kétszintes, 712 nm telken elhelyezkedő, erkélyes és teraszos, ÖT ÉS FÉL szobás ingatlant, amely tulajdonságai, jellege és stílusa szerint LEHET lakóház ÉS még vállalkozásként - ügyvédi iroda -orvosi rendelő -szépségszalon -10 fő ellátására és altatására alkalmas apartman négy évszakos jelleggel -vagy akár AIRBNB partnereként működő ingatlan is LÁSD MEG A LEHETŐSÉGEKET! Az udvar és a kert folyamatosan gondozott, vízforgatóval és műanyag borítással ellátott 4 x 6 m beépített medence 3 * 3 m-es kiülővel, kemencével, 42 nm fedett terasszal, elektromos kapuval rendelkező, 47 nm, kétállásos garázzsal, HÁROM AUTÓHELLYEL, gyűrűs kúttal! A negyedik autóhely a ház előtt található. SÜTÖGETHETSZ, PING-PONGOZHATSZ, NAPOZHATSZ, MEDENCÉZHETSZ, OLVASGATHATSZ, REGGEL KÁVÉZHATSZ, KERTI PARTIKAT SZERVEZHETSZ BARÁTOKNAK.....teljes a kikapcsolódás lehetősége...az otthonodban! Távirányítással nyitható nagykapu! Riasztóval és kaputelefonnal felszerelt épület! Az épületen belül SZAUNA ÉS KONDITEREM VÁR, UTÓBBIT MÉG SZOBÁVÁ VAGY ÉTKEZŐVÉ ALAKÍTHATOD! AZ ALSÓ SZINTEN: bejáratból nyíló előtér, egy légterű, 60 nm nappali fatüzelésű kandallóval, méretben és formában egyedileg gyártott fa nyílászárókkal, dolgozó sarokkal, középen a galéria részen végig futó, függesztett réz, többágú, elegáns világítótesttel Itt található a konyha, étkező teljes berendezéssel, fürdőszoba, kamra, kazánház tárolóval, valamint a Finnrelax szauna négy fő részére, mely a konditeremből nyílik. A FELSŐ SZINTEN: három, külön bejáratú, klimatizált, 18 nm alapterületű, hálószoba -valamennyi gardróbszobával, még egy 1 fél szoba, fürdőszoba, mosókonyha, tároló beépített szekrényekkel A BÚTOROK, BERENDEZÉSEK NAGY RÉSZE IGÉNY ESETÉN a vételár részét képezik, úgyis, mint az előszobaszekrény, gardrób polcrendszerek és beépített szekrények. Szőnyegpadló és márvány burkolatok, mázas kerámia, festett és tapétázott falak, szalagfüggönyök, a dupla komforthoz tartozó állózuhany, hidromasszázs kád... Statikailag, épületgépészetileg tökéletes a ház állapota. Fenntartási költségek és egyéb információk szóban! Egyedisége, elhelyezkedése, állapota és tulajdonságai miatt mindig FORGALOMKÉPES MARAD! Minden igénynek megfelelő, minden a ház tulajdonosainak kényelmét szolgálja! HARMÓNIA, FRISS ENERGIÁK, kellemes érzések! Megtekintés előzetes egyeztetéssel, akár hétvégén is! HÍVJ TELEFONON A RÉSZLETEKÉRT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Belvita Investo Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Belvita Investo Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY