Eladó ház Miskolc 104 nm
Eladó ház Miskolc 104 nm
Eladó ház Miskolc 104 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8164821
Referenciaszám: 28279
Feltöltve: 3 napja

Miskolc eladó családi ház 3+1 fél szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
596 153 Ft/m²
104 m²
Alapterület
472 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolcon a Szentpéteri kapuban kínálunk eladásra egy 104 m2-es családi házat, mely igazán tökéletes otthon lehet családoknak és idősebbeknek is egyaránt. A családi ház igazán jó környéken helyezkedik el, hisz a belváros kb. 5 perc sétára található. Az ingatlan 4 szobás, konyhás, nagy fürdőszobás és még egy külön wc is található benne. A szobákban mindenhol nagyon jó minőségű fa parketta található, a konyhában, előszobában és a fürdőben pedig járólap van. 3 szobában hűtő-fűtő klíma lett beszerelve, mely H tarifás, így nagyon kedvező a ház rezsi számlája. A hálóban helyet kapott egy beépített gardrób is, mely igazán modern és hasznos is egyaránt. A konyha nagyon világos, napfényes így fontos helyet foglal el a mindennapokban. A gyermekek szobája egy gipszkarton fallal van elszeparálva, így a két gyermek számára is csodás kuckót alkot. A ház alatt egy pince található, az udvaron pedig egy fedett kocsibeálló is helyet kapott, mely a füves kert mellett van, ahol egy kis játszótér is kialakításra került. Miután nagyon közel van a belvároshoz, de mégis egy csendes utcában található, így jó szívvel ajánlom gyermekes családoknak is jó szívvel idősebbeknek is. Jöjjön és nézzük meg együtt. Várom jelentkezését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Edina Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 884 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Edina Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 884 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY