Eladó ház Miskolc 122 nm
Eladó ház Miskolc 122 nm
Eladó ház Miskolc 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133602
Referenciaszám: HZ054767-4452723
Frissítve: ma

Miskolc eladó családi ház 5 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
368 852 Ft/m²
122 m²
Alapterület
447 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 141 Ft
Második évtől
190 162 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc belvárosában 3 szobás + nappalis + előszobás (dolgozószobás) családi ház eladó. Falazata téglából készült, fa tetőszerkezettel, és cserép fedéssel rendelkezik.Az otthon melegét gáz-cirkó kazán radiátorokon keresztül biztosítja.A szobák parkettásak, az előszoba a vizes helyiségek és a konyha járólappal burkoltak. Az összkomfortos családi ház utca felőli részéről külön bejárattal megközelíthető egy korábban vendéglátó helységként üzemeltetett alagsori rész, amely akár iroda, rendelő, vagy más vállalkozás céljára is kialakítható.Az udvar felől néhány lépcsőn felérve a teraszra érkezünk, innen 2 külön bejáraton keresztül is bemehetünk a családi házba.Itt található az előszoba, három tágas szoba, nagy nappali és az étkezős konyha, kamra, 2 fürdőszoba a WC-vel.Remek tájolás, napfényes, tágas helyiségek jellemzik ezt az otthont.Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.Igényes, kulturált környezet jellemzi a környéket.További információért, hívjon bátran a megadott elérhetőségeimen!Irodánkban bank független hitellehetőségekkel, ingyenes Csok, és Babaváró ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendespinceparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répásiné Dienes Judit Duna House Miskolc Az iroda összes hirdetése
+36 20 475 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répásiné Dienes Judit Duna House Miskolc Az iroda összes hirdetése
+36 20 475 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY