Eladó ház Miskolc 205 nm
Eladó ház Miskolc 205 nm
Eladó ház Miskolc 205 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8101308
Referenciaszám: 24761
Frissítve: 3 napja

Miskolc eladó családi ház 7 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
214 146 Ft/m²
205 m²
Alapterület
2055 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 544 Ft
Második évtől
185 514 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálom Miskolc-Pereces városrészben található több generáció számára is alkalmas családi házat. Az ingatlan 2000-ben, szilikátból épült, betonfödémmel. A tetőt pala borítja. Helyiséglista: Alsó szint: - garázs - 2 szoba - wc Első szint: - tágas előtér - 2 hálószoba - konyha - spajz - fürdőszoba+wc - nagy méretű nappali kandallóval Második szint: - 2 hálószoba - konyha - fürdőszoba Remek lehetőség nyílik ebben az ingatlanban, a felső szint kialakítása már az új tulajdonos elképzelései szerint valósulhat meg. Az alsó szinten jó elrendezésű, tágas helyiségekkel találkozhatunk, melyekből a szobák fa parkettásak, az előterek, nappali konyha, fürdőszoba hidegburkolatot kaptak. Az alsó és felső szinteket is stabil, jó szerkezetű fa lépcsőkön lehet megközelíteni. Különlegessége az ingatlannak, hogy az egyik hálószobából nyílik egy télikert amely redőnnyel is el van látva. Fürdőszobában található egy nagy méretű sarokkád, akár külön álló zuhanykabin kiépítésre is van lehetőség. Az ingatlan fűtését vegyes tüzelésű kazán, illetve a nappaliban található kandalló látja el, a hőleadók radiátorok. A hatalmas kertben lehetőség van, olyan kikapcsolódási lehetőségek kialakítására is mint például, szalonnasütő, grillező, filagória, de akár felállítható szabadtéri játékok céljára pingpong asztal, tollasháló. Csak a képzelet szabhat határt a hely adott. Buszmegálló a közelben található, ezáltal könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. Gépjárművel pár perc alatt bejuthatunk a kiliáni városrészhez, ahol több bevásárló üzlet is elérhető. Úgy gondolom ez a ingatlan mindenképp arra érdemes, hogy személyesen is megtekintse! Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, illetve megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, a hét minden napján elérhető vagyok! Meglévő ingatlanának értékesítésével kapcsolatban is állok szíves rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Husvéth Orsolya Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 552 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Husvéth Orsolya Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 552 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY