Eladó ház Miskolc 70 nm
Eladó ház Miskolc 70 nm
Eladó ház Miskolc 70 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7912634
Frissítve: 6 hónapja

Miskolc eladó családi ház 2 szobás: 8,15 millió Ft

8,15 millió Ft
116 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1112 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 649 Ft
Második évtől
34 441 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fantasztikus kilátással rendelkező ingatlan eladó Elhelyezkedés: - Miskolc városához közel, zöldterületen található, csodálatos panorámával , Miskolc városára és a Bükk hegységre Telek mérete: - Impozáns 1112 nm-es telken helyezkedik el Lakóházak: - Az ingatlan 2 db 35nm-es felújítandó lakóház és 1 db nyárikonyha lehetőséget kínál a saját elképzelések megvalósítására A nyári konyha egy – akár garázsnak is átépíthető, fűthető helyiség és /Vagy kellemes helyszínt biztosít a szabadban végzett étkezéshez, pláne, ha összeépítik a lakóházakkal. Fűtés: - Hagyományos kályhák, vegyestüzeléssel fűtik az ingatlant, így meleget és otthonosságot biztosítva, -Az ingatlan csatornázva nincs, víz, villany bevezetve Kert.: -Gyönyörű kertben diófa és virágok pompáznak, melyek tovább fokozzák az ingatlan varázsát és természetközelségét -Megközelíthetőség: -- Az ingatlan könnyen megközelíthető, aszfaltos útról egy murvás úton 100méteren át, vagy, akár tömegközlekedéssel 200 méteres sétával is elérhető. Biztonság: - Az ingatlan riasztórendszerrel védett így nyugodt környezetben élvezheti az otthoni életet Internet és parabola antenna: - Az ingatlan internet bekötési lehetőséggel rendelkezik, valamint parabola antennával felszerelt, hogy kedvenc műsorairól ne kelljen lemondania LAKÓHÁZKÉNT van bejegyezve, így CSOK PLUSSZ, vagy hagyományos banki kölcsön is igényelhető rá Befektetési lehetőség: -Az ingatlan a közvetlenül a városhatáron, zártkerti területen helyezkedik el, de, pontosan a lakóház mivoltából adódóan, kiváló befektetési lehetőség, akik terjeszkedni és befektetni akarnak -Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Tiszta levegő, csend és nyugalom várja az új tulajdonosát ezen gyönyörű környezetben elhelyezkedő ingatlanon. -Ha további információra van szüksége vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
G
villanyvízkertkertkapcsolatoscsendesvilágospanorámateraszmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY