Eladó ház Miskolc, Hejőcsaba 83 nm
Eladó ház Miskolc, Hejőcsaba 83 nm
Eladó ház Miskolc, Hejőcsaba 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7978298
Referenciaszám: 703300027
Frissítve: 2 napja

Miskolc eladó családi ház: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
360 241 Ft/m²
83 m²
Alapterület
744 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 767 Ft
Második évtől
126 352 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hejőcsaba városrészben, rendkívül csendes, családi házas övezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában kínálok eladásra egy szigetelt, AKADÁLYMENTESÍTETT családi házat. Téglából épült, néhány éve pedig új szigetelést kapott. A tető teljes felújítása is néhány éve megtörtént, melynek keretein belül a tetőszerkezet megújult és bitumenes zsindely fedést kapott. A hagyományos fa nyílászárókban a külső üveg dupla, hőszigeteltre lett cserélve, az épület hátsó részében található nappali/étkező helyiségekben pedig műanyag nyílászárók lettek beépítve. Az ingatlan korszerűsítést igényel, de szerkezetileg kifogástalan állapotban van, repedés és süllyedés mentes, a tető is rendben van, szigetelt, így csak a kisebb költséget jelentő, belső kialakítás vár az új tulajdonosra. A telek 744 m2 nagyságú, az első része le van betonozva, a hátsó része pedig füves, parkosított. A főépület mögött található még egy 25 m2 nagyságú melléképület, mely lehetőséget biztosít a ház bővítésére, de kiváló lehet műhely vagy hobbiszoba kialakítására is. Fel van készítve az eladásra, rövid időn belül birtokba vehető. Telefonos egyeztetést követően, szívesen bemutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállóbútorozatlanvízórásakadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY