Eladó ház Miskolc, Diósgyőr 120 nm
Eladó ház Miskolc, Diósgyőr 120 nm
Eladó ház Miskolc, Diósgyőr 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8050535
Referenciaszám: HZ026805-4409527
Frissítve: ma

Miskolc eladó családi ház 4 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
491 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
671 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolcon a Jura lakópark közelében, csendes jó levegőjű, tiszta környezetben családi ház eladó. A belváros, a Bükk hegység kerékpárúton könnyen elérhető. A földszinti rész akadálymentesen megközelíthető! Falazata szilikátból és téglából készült. Az elmúlt évben szigetelték és színezték, ennek köszönhetően a fűtési költség nagyon alacsony. A fa tetőszerkezet erős, a felújítás során új cserép fedést kapott. Az otthon melegét gáz-cirkó kazán radiátorokon keresztül biztosítja. A fa ablakok jól záródnak, redőnnyel felszereltek.A szobák parkettásak, az előszoba és a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Az összkomfortos családi ház utca felőli, földszinti része külön bejárattal rendelkezik, így két generációnak is alkalmas, vagy akár iroda, rendelő, vállalkozás céljára is kialakítható. Az udvar felől néhány lépcsőn felérve tágas teraszra érkezünk, innen a főbejáraton keresztül az előszobába. Ezen a szinten található két szoba, tágas étkezős konyha, kamra, fürdőszoba és a WC.Remek tájolás, napfényes, tágas helyiségek jellemzik ezt az otthont.Az udvaron autóbeálló, a ház alatt és a földszinti részen tárolóhelyek találhatóak.Az ingatlan gondozott kerttel, elől virágos kerttel, gyümölcsfákkal, és szőlővel beültetve várja új tulajdonosát.Az ingatlan tehermentes a tulajdonost miskolci csere (Városház tértől -Tizeshonvéd utcáig, erkélyes 2+fél, vagy 1+2 félszobás) lakás is érdekli.Igényes, szimpatikus szomszédok, kulturált környezet jellemzi a környéket.További információért, hívjon bátran a megadott elérhetőségeimen!Irodánkban bank független hitellehetőségekkel, ingyenes Csok, és Babaváró ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesalacsony közös költséghőszigeteltparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répásiné Dienes Judit Duna House Miskolc Az iroda összes hirdetése
+36 20 475 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répásiné Dienes Judit Duna House Miskolc Az iroda összes hirdetése
+36 20 475 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY