Eladó ház Mecseknádasd, Rákóczi Ferenc utca 126 nm
Eladó ház Mecseknádasd, Rákóczi Ferenc utca 126 nm
Eladó ház Mecseknádasd, Rákóczi Ferenc utca 126 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7823473
Referenciaszám: HZ068157
Frissítve: ma

Mecseknádasd eladó családi ház 2 szobás: 94,84 millió Ft

94,84 millió Ft
752 666 Ft/m²
126 m²
Alapterület
1601 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 238 Ft
Második évtől
375 619 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vezetékekig felújított családi házat keres Pécs és Szekszárd vonzáskörzetében? Megtalálta Mecseknádasdon, Kelet-Mecsek kapujában!Ha egy száraz, szerkezetileg tökéletes állapotban lévő, a tetőtől a vezetékekig újjá varázsolt, olyan, jelenleg 2 szobás családi otthont keres, ahol akár külön lakrész- és, további szobák kialakítására is van lehetőség minimális költségek mellett, érdemes megnéznie ezt az ingatlant.Az elmúlt években köszönhetően a gondos gazdának, a fűtési rendszer a gáz cirkó mellett vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető, s ezen kívül svéd panel és kandalló is szolgálhatja a meleget. A fürdőszoba, a konyha, a burkolatok teljesen újszerűek, a belső terek festése új, a nyílászárók műanyagok, a tető nagyon időtálló Bramac cseréppel fedett, ráadásul a valamikori nyári konyha műhely rész részben felújított már, s nagyon könnyen külön lakrész varázsolható. Az udvaron külön garázs és, bő vízzel rendelkező kút is található, amennyiben pedig az új tulajdonos számára fontos, hogy nagyobb területtel rendelkezzen, akkor az 1601m2-nyi terület további lehetőségeket ad.Az ingatlan kívülről is jó állapotban van, festése szép, a vastag falaknak köszönhetően még az utólagos szigetelésre sincs szükség.Ha csalódásmentes, jó ár-érték arányú családi fészket keres, ahova nagyon  gyorsan beköltözhet, ne habozzon, nézze meg, mert érdemes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gradwohl Angéla Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 567 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gradwohl Angéla Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 567 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY