Eladó ház Marcali 102 nm
Eladó ház Marcali 102 nm
Eladó ház Marcali 102 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7797098
Referenciaszám: H470326
Frissítve: 2 hónapja

Marcali eladó családi ház 3 szobás: 15,99 millió Ft

15,99 millió Ft
156 765 Ft/m²
102 m²
Alapterület
2019 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás ,csak az irodánk kínálatában! Csendes, mégis központi elhelyezkedésű felújítandó családi ház eladó Marcaliban! Befektetők figyelem! A ház jellemzői: Két külön bejárat lakrész, akár két generáció számára. Melléképületekkel, nagy udvarral, hatalmas pincével és padlással. A házfelújítandó. Fa nyílászárók. Azonnal birtokba vehető! A város a Balatontól 15 kilométerre helyezkedik el. Az M7-es autópályától mindössze egy település választja el. A kerékpárúton a Balaton egyszerűen megközelíthető. A városban remek gyógy és strandfürdő található. Temérdek nagyobb bevásárló üzlet, bölcsőde, óvoda, általános és középiskolák, gyönyörű parkok felfedezhetőek. Az alaprajz és a négyzetméter tájékoztató jellegű. Ha Ön is szeretné megtalálni álmai otthonát, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY