Eladó ház Ludányhalászi 74 nm
Eladó ház Ludányhalászi 74 nm
Eladó ház Ludányhalászi 74 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8108488
Feltöltve: 1 hónapja

Ludányhalászi eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
297 297 Ft/m²
74 m²
Alapterület
924 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 935 Ft
Második évtől
92 968 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy családi házat Ludányhalásziban, egy nyugodt és csendes zsákutcában. Az ingatlan az 1900-as évek elején épült, melyet 2006-ban felújítottunk és bővítettünk. a felújítás alatt kétrétegű műanyag nyílászárók, tető szerkezet valamint víz és villanyvezeték cserélje történt. a ház teljes közművekkel ellátott, a fűtésről és melegvízről a gázkazán gondoskodik, valamint rendelkezésre áll egy fatüzelésű kazán is. a házban van 3 szoba, nappali, konyha és étkező valamint fürdőszoba wc-vel. a hozzá tartozó telekkel együtt 924 nm-es. a telken van egy fedett garázs is, illetve egy ásott kút. Közvetlen szomszédság nincsen a kilátás panorámás. A legközelebbi város 7 km-re található, Hollókő 18 km-re. a faluban található Sóderbánya valamint az Öreg-tó, így horgászati lehetőség van, illetve orvosi rendelő, posta, óvoda és iskola. Az ingatlan ára 22 millió forint.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kelecsényi Rebeka
+36 20 334 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kelecsényi Rebeka
+36 20 334 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY