Eladó ház Lőrinci, Erőmű városrészben 140 nm
Eladó ház Lőrinci, Erőmű városrészben 140 nm
Eladó ház Lőrinci, Erőmű városrészben 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7914508
Referenciaszám: 7-1456
Frissítve: 3 napja

Lőrinci eladó családi ház 5 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
385 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1152 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 569 Ft
Második évtől
228 195 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó tetőtér beépítéses családi ház Lőrinci, Erőműi városrészén. A telek mérete 1152m2, míg a beépített nettó alapterület 140m2. A Porotherm elemekből a 2000-es évek elején épült ház két fürdőszobával, 5 szobával rendelkezik, így kényelmes és praktikus megoldást nyújt a lakóknak. A gázcirko kazán mind a fűtést, mind a melegvíz-szolgáltatást biztosítja, míg a nyári hőségben a splitklímák segítenek a kellemes hőmérséklet elérésében. Az ingatlanhoz tartozik egy különálló, hőszigetelt, 86m2-es gress lapos gépkocsitároló is, minimun 4 autó számára. Az épületben fürdő és kamra is található. A jelenlegi kialakítás révén külön lakrészként is használható. A gondozott kert és térkövezett udvar kellemes környezetet biztosítanak pihenésre és szórakozásra. Az ingatlan könnyen megközelíthető, az M3 autópálya mindössze 5 perc, míg Lőrinci városközpont csupán 4 perc távolságra van. Ha olyan otthont keres, amely mind az elhelyezkedését, mind a funkcionalitását tekintve kiváló választás, ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot! VH7-1456 Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben." Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében. Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfort nélküligarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ottó Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ottó Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY