Eladó ház Lőrinci 55 nm
Eladó ház Lőrinci 55 nm
Eladó ház Lőrinci 55 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7783453
Referenciaszám: H332281
Frissítve: ma

Lőrinci eladó családi ház 2 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
381 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
1499 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Lőrinci településén kínálok eladásra egy TEHERMENTES, salakblokkból és téglából épült családi házat. A lakhatásra alkalmas rész hasznos alapterülete 55 m2, ezen kívül egy nyári konyha (11m2) , tárolók, pince és számos melléképület megtalálható az 1499 m2-es telken. A telek összközművesített, villany, víz, csatorna és gáz is be van vezetve. Az elosztása praktikus egy 2-3 tagú család számára, hiszen 2 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba és egy előszoba található benne. Az elmúlt 1 évben került FELÚJÍTÁSRA a teljes VÍZ- ÉS VILLANYVEZETÉK RENDSZER, a helyiségek új burkolatokat kaptak, illetve a teljes ház tisztasági festése megtörtént. Kívülről a homlokzat felújításra szorul! Autóval kényelmes be lehet állni az udvarba. Az ingatlan egy CSENDES, egyirányú utcában található, kedves szomszédok mellett. Üzletek, buszmegálló és egyéb közintézmények a közelben megtalálhatóak. Elsősorban nyugdíjasoknak vagy fiatal pároknak ajánlom első otthonteremtésére. Jöjjön nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornakocsibeállógarázspincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY