Eladó ház Letenye 100 nm
Eladó ház Letenye 100 nm
Eladó ház Letenye 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140884
Referenciaszám: H470905-4429998
Frissítve: 3 napja

Letenye eladó családi ház 3 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
159 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
5271 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 990 Ft
Második évtől
67 191 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Letenye kedvelt utcájában kínálom megvételre az alábbi családi házat, a hozzá tartozó fél hektáros területtel. Letenye az M7-es autópálya, Budapest, a Balaton és a délnyugati magyar-horvát országhatár között teremt korszerű közúti összeköttetést. Horvátországgal közös határral rendelkezik, megszakítás nélkül lehet autópályán utazni, egészen a horvát tengerpartig. A Zalai borvidék, a Mura folyó, a bánya- és horgásztavak, a Kistolmácsi tó, a Budafai arborétum, mind gyönyörű látnivalói a térségnek, mely számos szabadidős tevékenységet kínál az itt élőknek, és az ide látogatóknak egyaránt. A településen általános iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, pékség, rendőrőrs, posta, könyvtár, szociális otthon működik. Nyugodt, csendes, zöld, falusias környezet jellemzi a helyet, buszmegálló 300 méteren belül elérhető. Az ingatlan jellemzői: - 100 m2-es nettó alapterületű - a házat 1980-ban kezdték építeni beton alapra, tégla falazattal, pala tetővel - helyiségei: 3 hálószoba, konyha-étkező, kamra, közlekedő, fürdő, WC, terasz - a ház alatt 14 m2-es pince került kialakításra - teljes közmű: víz, villany, gáz, csatorna bevezetésre került (mivel nem lakott az ingatlan a gázóra leszerelésre került, a villanyóra kártyás) - ablakok nagyrészt 2 rétegű fa szerkezetűek, redőnnyel felszereltek, az egyik szobában műanyag - fűtését fa tüzelésű kályhákkal biztosították illetve vegyes tüzelésű cirkós kazánról is megoldható, radiátorokkal - tető hullámpalával fedett, vasbeton födémmel készült - CSOK, hitel felvehető az ingatlanra, melyet helyben, tapasztalt pénzügyes kollégánkkal intézhet - A telek 5271 m2 nagyságú, amely számos gyümölcsfa beültetésére ad lehetőséget, de van már rajta szilva, barack, cseresznye, alma, diófa. - A terület hátsó része jelenleg bérhasznosításban megművelt, igény esetén tovább folytatható így a művelés. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, bankfüggetlen hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY