Eladó ház Letenye 55 nm
Eladó ház Letenye 55 nm
Eladó ház Letenye 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133718
Referenciaszám: H485838
Frissítve: 3 napja

Letenye eladó családi ház 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
636 364 Ft/m²
55 m²
Alapterület
3657 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 443 Ft
Második évtől
147 904 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Letenye az M7-es autópálya, Budapest, a Balaton és a délnyugati magyar-horvát országhatár között teremt korszerű közúti összeköttetést. Horvátországgal közös határral rendelkezik, megszakítás nélkül lehet autópályán utazni, egészen a horvát tengerpartig. A Zalai borvidék, a Mura folyó, a bánya- és horgásztavak, a Kistolmácsi tó, a Budafai arborétum és még sorolhatnám, mind gyönyörű látnivalói a térségnek, mely számos szabadidős tevékenységet kínál az itt élőknek, és az ide látogatóknak egyaránt. A településen általános iskola,bölcsőde, óvoda, bevásárlási lehetőség, rendőrőrs, posta, könyvtár, orvosi rendelők, szociális otthon működik Ebben a csendes, barátságos övezetben vált eladóvá ez a teljes körű belső felújításon átesett, tégla falazatú családi ház. Az ingatlan jellemzői: - 55 m2-es alapterület. - 2 szoba, amerikai konyha-étkező-nappali, fürdőszoba-WC előszoba helyiségekből áll a lakótér. - Terei tágasak, jó elosztásúak. - 13,5 m2-es déli tájolású terasz. - Víz, villany, csatorna, gáz a házba bekötve. - 2022-2023 években a felújítás során a teljeskörű villamossági hálózat (32A, éjszakai áram), vívezetékek ki lettek cserélve. A házban aljzatszigetelés, betonozás, gipszkartonozás történt. Ezt követően kapta meg az új burkolatokat. A nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve. - A fűtésrendszer is teljesen új: gáz központi cirkó fűtés. - A tágas konyha-étkező-nappaliban helyet kapott egy hűtő-fűtő klímaberendezés is. - A régi cseréptető szintén le lett cserélve antracit színű lemezterőre. - Az udvaron rendelkezésre áll egy tágas tároló, valamint a ház mellett térkövezett nyitott beálló 2db személyautó számára. - A telek 3657 m2 nagyságú, nagy zöld felülettel és számos gyümölcsfával rendelkezik: barack, cseresznye, málna, áfonya, alma, meggy. 2db magaságyás is rendelkezésre áll, az egyikben szépen termő eperrel. - Felújított kerti toalett. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Terasz:
13,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY