Eladó ház Lesenceistvánd 80 nm
Eladó ház Lesenceistvánd 80 nm
Eladó ház Lesenceistvánd 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8149837
Referenciaszám: M262492
Feltöltve: 24 napja

Lesenceistvánd eladó családi ház 3 szobás: 47,5 millió Ft

47,5 millió Ft
593 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1982 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 315 Ft
Második évtől
200 727 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújított családi ház Lesenceistvándon. Az 1990-ben épült házat a jelenlegi tulajdonosok saját részre elkezdték felújítani. A beton alapra épült ház 30-as téglafalazattal készült beton födémmel. A jó állapotú tetőszerkezetet cserép fedés takarja. A felújítás során a belső terek új aljzatbetont, vakolatot és festést kaptak. Továbbá kicserélték a víz és villanyvezetékeket. A korszerű hőszigetelés érdekében új, modern nyílászárókat építettek be és 10 cm vastag hőszigetelést kapott a falazat. A ház fűtését és hűtését 3 db új 3,5 KW-os Gree Comfort X klíma biztosítja. A korszerűsítés során a tulajdonosok meghagyták a kandallós és gázkazános fűtés kiépítésének lehetőségét is. A tetőtér beépítése megoldható belső lépcső kialakításával. Amennyiben két generáció szeretne összeköltözni, akkor könnyen megoldható, hogy tetőtér külső lépcsőn legyen megközelíthető. A hálószobák alatti pincében lehetőség van kialakítani a központi fűtést és a melegvíztároló tartályt. Lesenceistvánd a 84-es főút közelében helyezkedik el, a Lesence-patak völgye mentén. Kiterjedt szőlőhegyi területtel rendelkezik, számos pontjáról élvezhetünk kiváló panorámát a vulkáni tanúhegyek és a Balaton irányában. Lesenceistvánd autóval 10 percre helyezkedik el a Balatontól és Tapolcától. Az ingatlan megvásárlásához igénybevehető a CSOK plusz. Továbbá a felújítás befejezéséhez igénybe lehet venni a falusi CSOK-ot is. Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, - és felújítási hitelek, valamint CSOK és babaváró-hitel ügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállókertpanorámaamerikai konyhapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter OTPIP Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter OTPIP Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY