Eladó ház Lepsény 121 nm
Eladó ház Lepsény 121 nm
Eladó ház Lepsény 121 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8137685
Referenciaszám: H484991
Feltöltve: 1 hónapja

Lepsény eladó családi ház 4 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
202 479 Ft/m²
121 m²
Alapterület
2180 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 110 Ft
Második évtől
103 533 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Lepsény csendes utcájában egy 121 m2 alapterületű 4+fél szobás vegyes falazatú családi házat. A ház vegyes falazatú vályogtéglából és téglából készült, ahol helyet kapott 4 szoba, 1 félszoba, előszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, terasszal. Az épület melegét cserépkályhával és hűtő-fűtő klímával, a melegvizet villanybojlerrel biztosítják. Közművek közül víz, villany, csatorna bekötve, gáz a telken belül. A tető hagyományos fa födém, cseréphéjazással van ellátva. Az udvaron garázs és tároló is található, valamint az ásott kúttal ellátott telek további lehetőségeket hordoz magában. A telek hátsó részét a tulajdonos a szomszédnak eladta. Lepsény nagyközségben találhatóak boltok, zöldséges, posta, gyógyszertár, háztartási, mezőgazdasági bolt, tűzép, vendéglátóhelyek, óvoda, bölcsőde, általános iskola. Buszmegálló 450 m. Balaton 6km, az M7-es felhajtó 4 km. Nagyobb települések: Székesfehérvár 25km, Veszprém 35km. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zóka Erika Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY