Eladó ház Lánycsók 150 nm
Eladó ház Lánycsók 150 nm
Eladó ház Lánycsók 150 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8083417
Referenciaszám: LK61
Frissítve: 10 napja

Lánycsók eladó családi ház 4 szobás: 22,2 millió Ft

22,2 millió Ft
148 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
2930 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 589 Ft
Második évtől
93 813 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a bájos, nagytornácos parasztházat Lánycsókon, amely tökéletes választás mindazok számára, akik egy autentikus vidéki otthont keresnek. Ez a ház ideális alapot nyújt egy egyedi és különleges otthon kialakításához, amely a modern kényelmet ötvözi a hagyományos vidéki stílussal. Elhelyezkedés: Lánycsók egy festői szépségű település Magyarország déli részén, Baranya megyében. Az Ormánság peremén található, a Duna-Dráva Nemzeti Park közvetlen közelében., mindössze 25 km-re található Pécstől és 2 km-re Mohácstól. Ideális helyszín azok számára, akik a nyugodt vidéki életet keresik, de szeretnék élvezni a közeli nagyvárosok nyújtotta előnyöket. A település körül található dombok és erdők ideálisak a természet szerelmeseinek. A falu lakói barátságosak és vendégszeretők, a közösségi élet pedig aktív és pezsgő. A helyi rendezvények és programok kiváló lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Megközelíthetőség: Lánycsók könnyen megközelíthető a 57-es főúton keresztül, amely közvetlen összeköttetést biztosít Pécs és Mohács városával. Az M6-os autópálya lehajtója csupán 15 km-re található, ami gyors és kényelmes közlekedést tesz lehetővé Budapest és Pécs irányába. Rendszeres buszjáratok kötik össze a települést a környező városokkal, így a közösségi közlekedést előnyben részesítők számára is könnyen elérhető. Telek: A 2930 m²-es telek rengeteg lehetőséget kínál szabadtéri tevékenységekre, kertészkedésre, állattartásra vagy akár pihenésre. A zárt, rendezett udvarban fedett garázs, tároló, műhely, nyárikonyha, füstölő, és disznósól található. A nyári hőségben a locsolásról az udvarban található fúrt kút gondoskodik. A telek végében egy présház fekszik, melyben egy nagy méretű pincét találunk. Az ingatlan jellemzői: A ház 150 m2 alapterülettel rendelkezik, vert falú, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, télen meleg, nyáron pedig hűvös. Tágas és kényelmes, található benne konyha, fürdőszoba, spájz és 4 szoba. Egybenyíló szobáival megőrizte régi parasztház báját. Közművek: Az ingatlanban víz- és szennyvízhálózat, gáz, valamint villamos energia rendelkezésre áll. Fűtés: A fűtés gázkonvektorral és egy hangulatos fa tüzelésű kandallóval melegoldott. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy ilyen elragadó autentikus vidéki parasztház tulajdonosa lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramkomfortosgarázskertcsendeskamrapincemelléképületműhelymosókonyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 434 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 434 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY