Eladó ház Kup 73 nm
Eladó ház Kup 73 nm
Eladó ház Kup 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8072572
Referenciaszám: M272344
Frissítve: 1 napja

Kup eladó családi ház 2 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
286 302 Ft/m²
73 m²
Alapterület
548 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 68 339 Ft
Második évtől
88 320 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ KUP-on, PÁPA közelsége MINDÖSSZE 10 PERC, ideális KOMFORT és ÉLHETŐSÉG! Fedezze fel ezt a 73 m2-es, KÉT SZOBÁS jellemzőkkel bíró CSALÁDI HÁZAT, mely egy 548 m2-es zöldövezeti TELEKKEL rendelkezik Kup településen. A TÉGLA szerkezetű otthon MELEGÉT és HŰVÖSÉT hűtő-fűtő KLÍMÁK biztosítják, garantálva ezzel a mindennapi KÍMÉLŐ ÉLHETŐSÉGET és a MEGBÍZHATÓ KOMFORTOT. A ház MŰANYAG hőszigetelt NYÍLÁSZÁRÓKKAL rendelkezik, és lehetőség van GÁZ szolgáltatás bekötésére. Az ingatlanhoz tartozik egy TÉGLA építésű GARÁZS is, ami tökéletes TÁROLÓHÁZnak vagy HOBBY HELYISÉGnek. Az elrendezése IDEÁLIS - két külön bejáratú szoba, egy FÜRDŐ-WC és egy nappali, mely egy konyhával van összeköttetésben. A meleg vizet VILLANYBOJLER biztosítja, így bármikor gondoskodik a mindennapi KÉNYELMRŐL. Az ingatlan a falu KÖZEPÉN található, PÁPA KÖZELÉBEN, melynek mindössze 10 PERC autóval, amely egyszerű HÁZTÓL HÁZIG közlekedést biztosít. IDEÁLIS helyszín azok számára, akik a KISVÁROSI LÉT nyugalma mellett nem szeretnének lemondani a nagyváros által kínált LEHETŐSÉGEKRŐL. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES LEHETŐSÉGET, mely otthonává válhat, vagy BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGKÉNT szolgálhat. Vegye figyelembe ezt az ajánlatot, amit a KOMFORT, AZ EGYEDI ELRENDZÉS és a TELEPÜLÉS KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSE tesz IGAZÁN VONZÓVÁ! Amennyiben felkeltette ez a remek lehetőség a figyelmét keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázösszkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY