Eladó ház Kunszentmiklós 142 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 142 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 142 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8148577
Frissítve: 23 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
408 451 Ft/m²
142 m²
Alapterület
540 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 648 Ft
Második évtől
245 098 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A HÁZ: 2003-ben épült, két szinten összesen 82 m2 + 40 m2 alapterületű, amihez 12 m2 fedett terasz kapcsolódik. A ház szigetelt, jó minőségűek és kifogástalanok a fa nyílászárók, az összes helyiségben igényes és jó ízléssel megálmodott burkolatok találhatók, melyeket hangulatos, egyedi megoldású világítás tesz izgalmassá. Minden bútor, felszerelés egyedi és minőségi, többnyire beépített. Földszinti helyiségek: előtér, wc, tágas konyha-étkező egy légtérben ahonnan a lépcsőfeljáró is indul, nappali, hálószoba, valamint tusolós és kádas fürdőszoba. Emeleti helyiségek: két teljes értékű szoba, valamint tágas előtér található számos falba süllyesztett tárolóval a jó helykihasználás érdekében. A házban szinte minden új, az elmúlt évek során mindig valamilyen átalakítás vagy felújítás történt. Minden helyiség klimatizált, gázfűtéssel rendelkezik. MELLÉKÉPÜLET: Ugyanaz az igényes kialakítás jellemzi, mint a főépületet. Két részre osztott: Egyik része egy fűthető garázs elektromos kapuval, másik része egy eredetileg fodrász üzletnek berendezett kb. 20 m2 helyiségből áll, amit bármilyen otthon végezhető vállalkozásra is lehet használni. Az üzlethelyiség alatt egy borospince is található. A TELEK: Jó minőségű szilárd burkolatú utcáról nyíló 540 m2-es, minden közművel ellátott. Az utca felőli oldalon kovácsoltvas kerítés és elektromos kapu található, a kert hátsó részében a medencét és a kerti kiülő-sütögetőt elszeparálja egy bontott téglából épült zárt kerítés. A ház ára 58 MFt Érdeklődni a 0630 593 8175 telefonszámon lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bodor Tamás Egyéni Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 593 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bodor Tamás Egyéni Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 593 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY