Eladó ház Kunszentmárton 58 nm
Eladó ház Kunszentmárton 58 nm
Eladó ház Kunszentmárton 58 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8127898
Referenciaszám: 169067
Frissítve: 4 napja

Kunszentmárton eladó családi ház 2 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
8 954 Ft/m²
58 m²
Alapterület
994 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 101 Ft
Második évtől
37 610 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169067 hivatkozási számú kunszentmártoni családi ház. A kunszentmártoni családi ház az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: - 994 m2 telken -  58 m2 téglafalazatú családi ház - melyben étkező, nappali, konyha, egy szoba, fürdőkádas fürdő illem helységgel egyben helységek lettek kialakítva - szoba padozata faparketta, konyha, étkező, nappali cement lap, fürdő járólap borítást kapott - nyílászárók anyaga fa - otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja - a ház előtt fedett kis terasz, mely védi a ház homlokzatát az időjárás viszontagságairól, illetve kora tavasztól, késő őszig biztosítja a pihenést - a családi házhoz tartozik még egy két helységből álló helység, melybe a belső helységbe víz be lett vezetve, így akár egy plusz lakrész is kialakítható - elő kertben rendezett virágos kert, melynek a vizet kerti csap biztosítja - az ingatlanhoz tartozik még  tárolók, ólak, - hátsó kertben gyümölcsfák, melynek a vizet fúrt kút szolgáltatja - a kunszentmártoni családi ház csendes utcában helyezkedik el, melytől  autóbusz pályaudvar, Lidl, Penny kb 800 m-re helyezkedik el Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kunszentmártoni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169067 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kripnerné Felföldi Rózsa Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kripnerné Felföldi Rózsa Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY