Eladó ház Kőszeg 50 nm
Eladó ház Kőszeg 50 nm
Eladó ház Kőszeg 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8175909
Referenciaszám: H487836
Feltöltve: 4 napja

Kőszeg eladó családi ház 2 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
1 180 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 192 918 Ft
Második évtől
249 324 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kőszeg egyik legszebb részén kínáljuk eladásra ezt a prémium kivitelezésű, tehermentes, modern házat. Az ingatlan kiváló állapotban van, 2024 évi a használatbavételi engedélye. Fa vázas könnyűszerkezetes technológiával készült, a mai energetikai elvárásoknak megfelelően korszerű, alacsony rezsivel működtethető. Fűtése klímával van felszerelve, így az évszakok változásai sem jelentenek problémát. Meleg víz ellátásról villany bojler gondoskodik. Az ingatlan netto 50 nm-es alapterülettel rendelkezik, és egy tágas nappalival, kényelmes hálószobával és egy fürdőszobával van ellátva. Az ingatlanhoz tartozik egy 1100 nm-es telek, amely egy rendezett kerttel . Az ingatlan egy csendes, hegyvidéki környéken fekszik. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, és élvezni a természet nyugalmát. Az autóval történő közlekedés sem jelent problémát, hiszen a közelben találhatóak a fontosabb közlekedési csomópontok. Ha szeretne egy olyan ingatlant, amely kiváló állapotban van, prémium kivitelezéssel rendelkezik, és egy csendes, hegyvidéki környéken fekszik, akkor ez az ingatlan az Ön számára tökéletes választás. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Az ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, és mi szívesen segítünk minden kérdésükben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
B
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY