Eladó ház Kőszeg 156 nm
Eladó ház Kőszeg 156 nm
Eladó ház Kőszeg 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155588
Referenciaszám: H467056
Frissítve: 3 napja

Kőszeg eladó családi ház 5 szobás: 580 millió Ft

580 millió Ft
3 717 949 Ft/m²
156 m²
Alapterület
4000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 896 478 Ft
Második évtől
2 450 982 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kőszegen eladó egyedi és páratlan helyen fekvő 4000 nm-es telken , modern vonalvezetésű, igényes családi ház. Gyöngyös -patak mentén lévő ingatlan az osztrák határtól 1 km -re helyezkedik el. 2021-ben épült , a legmodernebb technológiákkal, kivitelezése során a műszaki kezelhetőség , gyakorlatiasság, energiatudatos felhasználást szem előtt tartva . Kialakítása elkülöníti a közösségi tereket az intim szférától egy szinten. A ház fűtése hőszivattyús rendszerről működtetett padlófűtés. Hálószobák klimatizáltak. Az ingatlan több pontján elhelyezett napelem rendszernek köszönhetően az ÁRAMFELHASZNÁLÁS SAJÁT,MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSBÓL BIZTOSÍTOTT !!! Tulajdonos kényelmét 4 hálószobán kívül tágas nappali, konyha-étkező, 2 fürdőszoba+ wc, bidé ,wellness-fitnesz terem teszi élhetővé. Panorámás kilátást a részben fedett teraszról csodálhatjuk. A telken helyett kapott feszített víztükrös, automatizált gépészettel ellátott medence, 3 autó tárolására alkalmas garázs, sportpálya, kerti tó. Parkosított udvart teljeskörű öntözőrendszer és automata fűnyíró tartja karban. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban mutatható ! Bármilyen képfelhasználás vagy az ingatlannal kapcsolatos cikk és vélemény megjelentetése büntető jogi és kártérítési pert von maga után !!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2021
Terasz:
70 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY