Eladó ház Kőszeg 110 nm
Eladó ház Kőszeg 110 nm
Eladó ház Kőszeg 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155570
Referenciaszám: H483116
Frissítve: ma

Kőszeg eladó családi ház 3 szobás: 73,2 millió Ft

73,2 millió Ft
665 462 Ft/m²
110 m²
Alapterület
3019 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 351 Ft
Második évtől
309 334 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi gyöngyszem várja Önt Kőszeg hegyvidéki részén! Ha családi otthonra, vagy befektetési célra keres ingatlant, akkor ne keressen tovább! Egy jól karbantartott, 110 nm alapterületű, 3 szobás, 2 fürdőszobás ház áll az Ön rendelkezésére, melyet egy 3019 nm-es telek vesz körül. Az ingatlan állapota kiváló, a fűtést egy vegyes tüzelésű cserépkályha biztosítja, de a klímának köszönhetően a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlanban található egy kandalló is, mely még hangulatosabbá teszi az otthon melegét. 2023-ban kiépített napelem rendszernek köszönhetően a ház rezsije alacsony költségű. Födém Isolyt rendszerrel szigetelt, kívülről pedig 10 cm nikecell borítás biztosítja a hőmegtartást.Elhelyezkedése kiváló, Kőszeg egyik legszebb és legcsendesebb környékén fekszik. A környék csendes és biztonságos, szomszédoktól kissé távolabb helyezkedik el. Ha szeretne egy olyan ingatlant, ahol a természet közelsége és a csendes környezet garantált, akkor ez az Ön ingatlana! Az ingatlanhoz tartozik egy gyönyörű panoráma is, melyet a teraszról csodálhat meg. Az ingatlan építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója széles körű lehetőségeket kínál, így bármilyen elképzelés megvalósítható. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Az ingatlan megtekintése során szívesen állunk rendelkezésére, és minden kérdésére szívesen válaszolunk. Bízzon bennünk, és mi segítünk megtalálni az Ön álmai otthonát! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY