Eladó ház Kőszeg 375 nm
Eladó ház Kőszeg 375 nm
Eladó ház Kőszeg 375 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7700184
Referenciaszám: H456599
Frissítve: ma

Kőszeg eladó családi ház 8 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
610 667 Ft/m²
375 m²
Alapterület
533 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 748 782 Ft
Második évtől
967 715 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kőszeg történelmi belvárosában vált eladóvá ez a különleges, barokk stílusjegyeket magán viselő, történelmi múlttal rendelkező családi ház. Az ingatlan teljes felújításon esett át, 8 szobával, 4 fürdőszobával, konyhával és egyéb kapcsolódó helyiségekkel rendelkezik. Falazatának egy része várfalból álló kő illetve tégla. A történelmi múlt nyomai a pincében még láthatóak, melyekről bővebb információ is rendelkezésre áll. Tetőszerkezete 4 éve teljesen újjászületett. Fűtését gázcirkó kazán adja, mindemellett a lakóegységek rendelkeznek az eredeti cserépkályhákkal, melyek ma is működnek. Nyílászárói jóváhagyott fa ablakok hőszigetelt üveggel. A helyiségek burkolata a szobákban hajópadló, a többi lakrészben gránit és márvány. A kert hangulatában, kialakításában az Óvárosi jelleget tükrözi, garázs, illetve kerti tároló is helyet kapott benne. Parkolásra az udvarban van lehetőség. Befektetőknek kiváló, illetve mindazoknak ajánlom, akik Kőszeg belvárosi hangulatának szerelmesei. Megtekintése előre egyeztetett időpontban, kizárólag vételi szándékkal érkezőknek lehetséges! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1600
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY