Eladó ház Kőszárhegy 75 nm
Eladó ház Kőszárhegy 75 nm
Eladó ház Kőszárhegy 75 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8156701
Frissítve: 5 napja

Kőszárhegy eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
598 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1242 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretnél egy nyugodt, zöld környezetben élni, mégis közel a városhoz? Kőszárhegy, ez a barátságos kis település, lehet az új otthonod! Eladásra kínálunk egy bájos családi házat, amely minden igényt kielégít. Tekintse meg a hirdetéshez feltöltött videóbemutatót is a lakásról! 360 fokos ingatlanséta! Ha részletesen körbe szeretne nézni egy helyiségben, állítsa le a videót, és mozgassa a telefont vagy az egeret! A YouTube alkalmazást megnyitva működik 3D-ben! https://youtu.be/e9TpkL1DbGc 360 fokos ingatlanséta! Ha részletesen körbe szeretne nézni egy helyiségben, állítsa le a videót, és mozgassa a telefont vagy az egeret! A YouTube alkalmazást megnyitva működik 3D-ben! Az 1970-ben épült, 75 négyzetméteres ház salakbetonból készült, tégla válaszfalakkal és beton födémmel. A tető pala fedésű. 2001-ben külső felújításon esett át, amikor is az ablakokat hőszigetelt, redőnyös fa nyílászárókra cserélték, a homlokzat és a födém pedig 10 cm vastag szigetelést kapott. 2022-ben a ház teljes belső felújításon ment keresztül, amely magában foglalta a víz- és villanyvezetékek, valamint a burkolatok cseréjét. Az ingatlan három szobából, konyhából és étkezőből, fürdőszobából, WC-ből és egy közlekedőből áll. Az új tulajdonos számára a konyhabútor is marad, így azonnal otthon érezheti magát. A ház további előnyei: -8 négyzetméteres terasz -Gázkonvektoros fűtés, havi átalány: 11 ezer forint -Víz, villany, gáz és fúrt kút -Hűtő-fűtő klíma a házban -8 négyzetméteres garázs villannyal -Gazdasági épület és nyári konyha A kertben díszfák és számos gyümölcsfa található, ideális hely a pihenésre és a kertészkedésre. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló és bevásárlási lehetőség is elérhető. Ez az otthon tökéletes választás lehet egy családnak vagy egy párnak, akik szeretnének egy csendes, természetközeli környezetben élni, de fontos számukra a jó infrastruktúra is. Ha érdekel az ingatlan, keress bátran, örömmel válaszolok minden kérdésedre! Vasárnap kivételével 9-19 óra között várjuk hívását! Amiben ügyfeleinknek segíteni tudunk: teljesen díjmentes, bankfüggetlen hitel ügyintézés sok éves szakmai tapasztalattal, kedvező díjú ügyvédi közreműködés biztosítása. Támogatás és tanácsadás az első lépéstől a költözésig!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsamerikai konyhateraszmelléképületbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyakas Ildikó Credit Hitel-és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyakas Ildikó Credit Hitel-és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY