Eladó ház Kondorfa 3300 nm
Eladó ház Kondorfa 3300 nm
Eladó ház Kondorfa 3300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7881042
Referenciaszám: 165490
Frissítve: 3 napja

Kondorfa eladó családi ház 2 szobás: 8 millió Ft

8 millió Ft
2 425 Ft/m²
3300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 158 Ft
Második évtől
33 807 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165490 hivatkozási számú kondorfai családi ház. Ingatlan leírása: - Az ingatlan egy 1924-ben épült, hagyományos Őrségi stílusban készült ház, amely a múlt idők hangulatát idézi. - Jelenleg felújítattlan állapotban van, de az eredeti varázsa és potenciálja kétségkívül megvan. - Az ingatlan 3114 négyzetméteres területen fekszik, amely lehetőséget ad a gazdálkodásra vagy akár egyedi fejlesztésekre. - Az ingatlan nyugati tájolású, fa nyílászárókkal és cseréptetővel. - A házban 2 szoba, 1 fürdőszoba, 1 konyha és 1 kamra található. - Az épület eredetileg tégla építésű volt, és kályhával fűtötték. Ingatlan előnyei: - A ház egy csendes faluban található, ahol a házak az utcafronton egymás mögött sorakoznak, és az utcafrontról könnyen megközelíthető a faluban hagyományosan megszokott és elfgadott szorgalmi úton! - Kondorfa egy olyan hely, ahol a hagyományos Őrségi kultúra és a nyugalom még mindig él. - Az ingatlan víz- és villanyellátással a házban rendelkezik. - Az őrségi táj és a csend körül veszi ezt az ingatlant, így ideális a pihenésre vagy akár befektetésre. Ha egy hagyományos Őrségi otthonra, amelyet saját elképzeléseinek megfelelően alakíthat át, vagy ha keres egy befektetési lehetőséget a csendes vidéken, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Bővebb információért és az ingatlan megtekintésének megbeszéléséért a következő telefonszámon:06305295800. Kondorfán, ahol a múlt és a jelen találkozik - ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kondorfai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165490 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1924
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY